Tudnivalók

Comments: No Comments

Felhasználási Feltételek:

A www.kottacsere.hu weboldal használatakor elfogadod, hogy az alábbi szabályokat betartod:

  • Erre az oldalra csak keresztény tartalmú kottákat tölthetsz fel. Az oldal készítői arra törekednek, hogy az oldalra kikerülő anyagok használhatóak legyenek bárki számára. Ezért minden új feltöltésben szerepelnie kell vagy kottázott kottaképnek, vagy egy hang/video anyag URL címének. Új feltöltés esetén tehát csak szöveget, vagy szöveget akkorddal nem fogadunk el. Meglévő feltöltésekhez már csatolhatóak ezek a kiegészítések is.
  • Ha vírusos, hamis, ismétlődő vagy jogvédett kottát találsz az oldalon, kötelességed mihamarabb tájékoztatni az oldal készítőit erről, a Kapcsolat menüpontban megadott emailcímek egyikén.
  • Az oldal készítői adott esetben jogilag kötelezhetőek olyan kották eltávolítására amelyek törvénytelenül szerepelnek az oldalon. Minden esetben elfogadod hogy a szerkesztők számára 10 munkanap áll rendelkezésére, hogy a kérés jogosságát megvizsgálják.
  • Jogvédett anyag törlését csak a szerző vagy jogkezelő kezdeményezheti. Ezt a Kapcsolat menüpont alatt található emailcímek bármelyikére megteheti, más módon történő bejelentéseket nem fogadunk. Minden egyes jogtalanul az oldalon szereplő mű bejelentését külön emailben kell kezdeményezni. Minden bejelentésben szerepeltetni kell a mű ISWC-kódját, a mű címét, a szerző nevét, a jogkezelő vagy egyéb bejelentő nevét és postacímét, azt a www.kottacsere.hu domain alatt található webcímet, amelyről a kotta letölthető. Ezek hiányában a bejelentésre nem tudunk érdemben reagálni.
  • Elfogadod, hogy az oldal készítőit a szolgáltatást létrehozása során nem a törvénytelenség vezérelte, hanem a zeneszeretők iránti szimpátia. Ezt figyelembe véve minden problémát megpróbálsz kölcsönös jóindulattal kezelni.
  • Az oldalra vírusos, hibás, nem szabványos, szerzői jogvédelem alá eső kottát feltölteni tilos.
  • A Szerzői Jogi Törvény értelmében a zeneműveket jogi védelem illeti a szerző(k) életében és halála után még 70 évig. Ez idő alatt csak a szerző (vagy megbízott képviselője: többnyire egy zeneműkiadó) engedélyével lehet másolatot készíteni a műről, beleértve a mű kottáját is. Másolatnak számít minden reprográfiai eszközzel történő többszörözés (fénymásolat, szkennelés, fényképezés, fájl másolása). Tilos tehát a szerző előzetes engedélye nélkül a kottákról fájlt készíteni és azt az interneten többszörözni: másolni, feltölteni, letölteni. A jogsértő felhasználókat a feltöltött kottáikkal együtt töröljük az oldalról.
  • A feltöltés előtt minden esetben ellenőrizned kell, hogy az általad feltöltendő kotta nem szerepel e már az oldalon. Ha az oldalra más által feltöltött kottához csatolsz kiegészítéseket (pl.: hangszeres kottát, hangszerelést), ellenőrizd, hogy az általad feltöltött kotta kompatibilis-e a már feltöltött anyaggal. Az oldal szerkesztői ezekért az esetleges összeférhetetlenségekért nem vállalnak felelősséget.
  • Az oldal készítői bármikor törölhetik, módosíthatják az általad feltöltött kottákat, az ebből származó károkért felelősség nem terheli őket.
  • A felhasználók által feltöltött kották törlődéséért, megsérüléséért nem vállalnak felelősséget a készítők.

 

Vélemény, hozzászólás?

Welcome , today is kedd, 2022-01-25